Täsmätuotteet verkonrakennukseen

26/02/2024

Kevät tekee tuloaan ja tuleviin verkonrakennusprojekteihin kannattaa valmistautua hyvissä ajoin. Verkonrakennus- ja infraprojekteihin tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuotteita.

Ounevan tuotteet valmistetaan alusta loppuun  Suomessa, Pohjois-Karjalassa. Tuotteemme on suunniteltu kestämään pohjoisen ilmaston ankaria sääolosuhteita. Alla olevasta esitteestä löydät meidän valintamme verkonrakennushankkeisiin. Tarjoamme tuotteita laajalla skaalalla haaroituskaapeista ilmajohtotarvikkeisiin.

Suositut OTL-yleisliittimemme sopivat loistavasti yhteen haaroituskaappiemme kanssa. OTL-liittimet on sertifioitu käytettäväksi 1000V AC ja 1500V DC jännitteille..

OPK-pylväskalustesarjoilla toteutetaan tehokkaasti monenlaiset katuvalaisinprojektit. OPK-sarjasta löytyy liittimiä sekä yhden valaisimen että useamman valaisimen ratkaisuihin. Myymme liittimiä sekä yksittäin, että valmiina asennuspakkauksina. Asennuspaketteja saa sulakkeella ja ilman. Kysythän lisää Ounevan myynnistä!

Tutustu räätälöityyn valikoimaamme alla olevasta esitteestä ja kysymysten herätessä ota yhteyttä Ounevan myyntiin! Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiinne.